Inte långt från ekvatorn, öster om Afrika, ligger Seychellerna - berömda för att vara bland de vackraste och mest orörda tropiska öarna i världen. Här har Takamaka Rum sitt hem.

Takamaka Rum är inte enbart en rom gjord Seychellerna. Takamaka Rum är gjord från Seychellerna; med vatten från Edens trädgård och sockerrör från Moder Jord är den skapad i enlighet med det kreolska folkets traditioner.

Takamaka är mer än bara en rom - det är en hyllning till Seychellerna.

Textavdelare
Takamaka Rum Extra Noir - Sugarcane Edt
429 kr
Nr 50853

Extra Noir - Sugarcane Edt

En extra mörk rom med en fyllig, elegant smak och en lång varm eftersmak. Denna rom är framställd genom att tillsätta väl avvägda andelar gammal rom, som fått ligga lagrade både i nya ekfat från Frankrike och i gamla bourbon-fat, till den nyproducerad romen från destilleriets klassiska kolumn.

Takamaka Rum Extra Noir - Sugarcane Edt är 38% vol. stark och kommer i en 70 cl-flaska. En rom som är underbar att avnjuta som den är, gärna i ett glas med is, eller för att lyfta romdrinkar till en helt ny nivå.

Sugarcane Edition är en limiterad utgåva av Takamaka Extra Noir som bara finns i totalt 312 flaskor. Smaken är lite rundare med extra sötma jämfört med den ordinarie Extra Noir.

Textavdelare
Takamaka Rum St. André 8 Years med presentbox
699 kr
Nr 81798

St. André 8 Years

Inspirerad av sitt ursprung i La Plaine - St. André, är denna långsamt lagrade och kärleksfullt framtagna rom en exklusiv upplevelse. Efter att ha lagrats 8 år på amerikanska ekfat filtreras romen försiktigt för att bevara de delikata smakerna av vanilj, marmelad och ek samt en lätt kryddighet. Detta resulterar i en len, lyxig och långvarig smak.

Takamaka Rum St. André 8 Years är 40% vol. stark, kommer i en 100 cl-flaska och levereras i en presentlåda av kartong. Avnjuts med fördel ren som den är eller hälld över några isbitar i ett glas.

Subscribe button
Arrow miniature